TV och bredband

Föreningen har TV och bredband levererade från Tele2 genom ett gruppavtal.

För TV ingår kanalerna som visas i denna länk, skriv in adress. Varje medlem måste själv beställa digitalbox, TV-modul, TiVo e.l.

Bredband med hastighet 100 ingår i föreningens utbud till medlemmarna och faktureras med 140 kronor per månad. Tele2 anger hastighet 100 som ”För det medelstora hushållet där två till tre personer kopplar upp sig med datorer, surfplattor eller spelkonsol”. För normal streaming av musik och bild är detta tillräckligt och tilläggsavtal ska inte behöva tecknas.

För den som önskar bredband med högre hastighet gäller ca 250 kronor per månad i rabatt på Tele2s ordinarie priser. Använd denna länk och fyll i adressen så kommer priserna baserad på vår förenings gruppavtal fram.

Om modem saknas tillhandahålls detta av Tele2 utan kostnad. Det är stor skillnad på prestandan hos ett nyare och ett gammalt modem, det rekommenderas att kontakta Tele2 och fråga om det befintliga modemet behöver uppgraderas.

Nycklar

Varje lägenhet har fått två stycken nycklar, som passar till porten, ”källaren”, tvättstugan, cykelrummet samt till vinden. Extra nyckel kostar 300 kronor och beställs via mail till styrelsen.

Rökning och cigarettfimpar

Det är absolut inte tillåtet att kasta ner fimpen från fönster eller balkong, varken på husets framsida eller på husets baksida. Släng inte fimpen på trottoaren framför huset innan du går in porten. Det är både fult och föreningens ansvar att hålla trottoaren ren.

Det finns inget i någon lag som förbjuder normal rokning på balkongen och föreningen kan inte förbjuda någon medlem att röka varken på balkongen eller i lägenheten.


Ordningsregler avseende I lägenheten inkl renovering

Ordningsregler avseende I trapphus, ”källare” och vind